Megsaş'tan Ekmeğe Yüzde 63 Zam

Malatya Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden olan MEGSAŞ ekmeğe zam yaptı. 200 gr. ekmeğe artık 6.5 TL ödeyecek olan Malatyalıların kimi durumu normal karşılarken kimi ise yedikleri ekmeğinde giderek küçülmesinden şikayetçi.

Fatma Nur
Fatma Nur
26 Temmuz 2024 Cuma 09:40
Megsaş'tan Ekmeğe Yüzde 63 Zam

MEGSAŞ, halk ekmeğe yüzde 63 zam yaptı.

Daha önce 200 gram halk ekmek 4 TL’den 6,5 TL’ye çıkarılırken bazı ürünlerdeki ücretlerde de değişikliğe gidildi.

Buna göre; artık Tam buğday ekmeği, Çavdar ekmeği, Kepekli ekmek, Ramazan pidesi ve hamur işi mamulleri 7.50 TL’den satılacak.

Fiyatların piyasaya göre gayet uygun olduğunu belirten vatandaşlar, durumdan memnun "Biri 10 TL yaptı niye onlara bir şey demiyorsunuz da 6.5 tl satana bir şey diyorsunuz"diye ifade etti.

Özellikle dar gelirli aileler için durumun giderek zorlaştığını dile getiren Malatyalılar ise, zamlardan şikayetçi. "binlerce insan doyarsa bizlerde doyarız bir ekmek 6 tl olduktan sonra veya fırınlarda 10 tl olduktan sonra neye yarar bu insanlar nasıl geçinecek" dedi

Ekmeğin fiyatının piyasada değişiklik gösterdiğini vurgulayan vatandaşlar, bu durumun bir an önce düzeltilmesini istedi "10 tlye satan da kazanıyor 4 tlye satan da 10 tlye niye satıyorlar herkesin yaptığı kendinedir lütfen bunlara artık bir çözüm bulun yetkililere sesleniyorum denetim şart" diye söyledi.

Son Güncelleme: 26.07.2024 17:06
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner87

banner86