Bakan Kurum’dan Müjde!

TOKİ aylık taksitleri memur maaşının artış oranına göre düzenleniyorken Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum’dan sevindiren haber geldi. artık TÜFE oranı baza alınarak taksitlendirme yapılacak..

Rabia Işık
Rabia Işık
18 Temmuz 2024 Perşembe 15:54
Bakan Kurum’dan Müjde!

TOKİ taksitlendirmesi artış oranı yüzde 24 oranından hesaplanacak.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum’un yaptığı açıklamada: , “TOKİ konutlarında oturan ve ödemeleri devam eden yüz binlerce vatandaşımızı ilgilendiren önemli bir haberimiz var. Biliyorsunuz, TOKİ aylık taksitlerini memur maaş artışına göre düzenliyorduk. Ancak bu kez TÜFE oranını referans aldık. Artış oranını yüzde 49 yerine yüzde 24 olarak belirledik. Böylece taksit ödemelerinde vatandaşımıza yüzde 50 oranında katkı sağlamış olduk. Hayırlı olsun” dedi.

Böylece TOKİ taksitlendirmesinde yüzde 50 oranında katkı sağlanacak.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner87

banner83