Şehit Ve Gazi Yakınlarına Seyahat Kolaylığı

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ile Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları Genel Müdürlüğü, şehit yakınları ve gazilere yönelik seyahat işlemlerini kolaylaştıran bir protokol imzaladı. Yeni düzenleme sayesinde, hak sahipleri artık biletlerini elektronik ortamda hızlı ve pratik bir şekilde alabilecek.

Rabia Işık
Rabia Işık
20 Ağustos 2024 Salı 16:27
Şehit Ve Gazi Yakınlarına Seyahat Kolaylığı

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, şehit yakınları, gaziler ve gazi yakınları için önemli bir yenilik sağladı.

Bakanlık ile Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları Genel Müdürlüğü arasında imzalanan protokolle, bu gruptaki bireyler artık ücretsiz seyahat kartlarını anlık olarak elektronik ortamda doğrulayıp bilet alabilecekler.

Yeni sistem sayesinde, daha önce bilet almak için Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları'na gidilmesi gerekmeyecek ve işlemler daha hızlı yapılacak.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, "Şehitlerimizin emanetleri ile gazilerimizin haklarını korumak ve yaşamlarını kolaylaştırmak en önemli görevlerimizden biri. Bu protokol ile vatandaşlarımızın daha kolay ve rahat bir şekilde seyahat etmelerini sağlamış olduk. Bu vesileyle tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet, gazilerimize şükranlarımı sunarım" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner87

banner86